BAKKER BART TILBURG

BAKKER BART TILBURG De lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 205 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2022 om 9:01 Broodje was taai en te hard gebakken dus waarschijnlijk van de dag ervoor En de sla was bruin...... Karig belegd, elke hap was droog. Schandalig Eerste maar ook gelijk de laatste keer
6 mei 2022 om 15:54 Kreeg een leeg broodje i.p.v. een broodje met bal zoals ik besteld had
26 apr 2022 om 15:48 Slechte service een product zat er niet in ter bel je de winkel op. Wordt er opgehangen. Bel je erna weer gelijk op ligt de hoorn ernaast. Ook wordt er met een klacht per mail niets mee gedaan. Bestel er niet meer
16 feb 2022 om 16:53 Verschrikkelijk! Gebeld om te vragen om aan te geven voor vegetarisch broodje gezond. Meneer had aangegeven dit aan te geven bij opmerkingen. Gedaan en krijg ik een broodje gezond met ham! Gebeld uiteraard en niks mee gedaan!! Nooit meer voor mij!!
10 feb 2022 om 16:09 De broodjes waren lekker, alleen waren ze op een broodje de walnoten vergeten, dat was jammer..
26 jan 2022 om 21:00 Helaas bij bezorgen is 10x niks
21 jan 2022 om 22:00 Bestelling nooit ontvangen. Bezorger loog over dat hij hier geweest was en naar mij heeft gevraagd. Er is hier nooit iemand geweest. Weigeren geld terug te geven. Wil je je geld uitgeven aan gebakken lucht? Bestel dan vooral hier. Leugenaars.
31 dec 2021 om 14:53 Verschillende broodjes besteld. Beide broodjes zijn op het verkeerde brood bezorgd, ondanks expliciete vraag. Brood was taai, servetten zaten als beleg op de broodjes gepropt en beleg was slecht verdeeld (alles aan 1 kant van het broodje)... slecht
29 dec 2021 om 19:58 Made me go downstairs cuz they wouldn't go through the door even tho i pressed the key button and told them to go in...
5 dec 2021 om 18:30 Filet American is geen echte filet American, carpaccio was droog en het brood was behoorlijk taai.
3 nov 2021 om 18:58 Bezorgtijd was prima en de broodjes waren heerlijk!
1 nov 2021 om 15:35 Bezorging kwam snel, salade was niet lekker heel droog.